Debatmøde hos Odense Lærerforening

af susanne

Debatmøde hos Odense Lærerforening

Vi er til debat hos Odense Lærerforening, og jeg argumenterer for stærke og frie skoler.
Jeg fornemmer opbakning til mit forslag om at lave en udviklingsplan for folkeskolen i Odense. En plan som laves sammen med medarbejdere, skoleledere, elever og forældre. En plan, hvor vi også finder den finansiering, der skal til og mit bud er 100 mio + 30 mio til sociale indsatser.
Det skal være en plan, der der forholder sig til klassekvotienter, bygninger, arbejdsmiljø for børnene, faglighed og rummelighed, metodefrihed, evalueringskultur, – og ja så synes jeg, at vi skal have pedellerne og rengøringen tilbage til folkeskolerne. Skolen er en organisme, som alle skal føle sig som en del af. Det er. stedet hvor Danmark bliver til og hvor magi kan opstå, men det kræver, at politikerne har sat rammen. Det synes jeg skal være det nye børn-og unge udvalgs første og største opgave,
og jeg svarede selvfølgelig ja (som den eneste) da panelet blev spurgt om, hvem der vil være rådkvinde/mand for børn og unge.

Du kan også læse: